EnviroChem 2015 - 7. simpozijum Hemija i zastita zivotne sredine

  Početna Odbori Teme Program Registracija Prijava
radova
Put i
smeštaj
Sponzori English  

Put i smeštaj

Turistički [Palic] centar Palić, jezero i naselje sa istim imenom, nalazi se 8 kilometara istočno od Subotice, na oko 2 km od autoputa Horgoš-Novi Sad. Jezero je u prošlosti bilo slano sa lekovitim muljem i vodom. Vrhunac kao banja i mondensko letovalište doživelo je na prelazu XIX u XX vek. Palić je bio ekskluzivno lečilište i ostao omiljeno letovalište. Početak turizma na Paliću se vezuje za 1845. godinu, kada je izgrađeno prvo banjsko kupatilo. Palić danas postaje sve popularnija turistička destinacija, kako domaćih, tako i stranih turista, nudeći uvek nove i atraktivne sadržaje u jedinstvenom ambijentu nastalom spojem prirodnih vrednosti i arhitektonskog nasleđa. Monumentalni objekti sa početka XX veka, kao što su Vodotoranj, Velika terasa, Ženski štrand, Muški štrand, Muzički paviljon, Veliki park, prepoznatljivo jezero, kao i mir i tišina, čine Palić idealnim prostorom za odmor i uživanje. U priči o Paliću treba spomenuti Zooločki vrt koji se svojim konceptom, lepotom, uređenjem i tretmanom životinja svrstava među vodeće u ovom delu Evrope, kao i kamenu Letnju pozornicu, sakrivenu među visoke borove - mnogima poznatu kao mesto održavanja Evropskog filmskog festivala.

Odlični restorani i kafei, sportski i rekreativni tereni, tri plaže, termalni bazen, biciklističke i pešačke staze, dinamičan kulturno-zabavni i sportski program, kao i razne manifestacije čine sveobuhvatnu ponudu turističkog centra Palić.


KAKO STIĆI NA PALIĆ
Automobilom
Autobusom

JP Subotica Trans

Vozom
Avionom

[Mapa]   Mapa Palića


SMEŠTAJ

Organizator je obezbedio odgovarajući broj soba u hotelima preduzeća Elitte Palić - JEZERO i PARK, na bazi polupansiona.

Molimo Vas da popunite formular prijava za smeštaj i pošaljite putem faksa na broj 024/753-125 ili putem e-maila na adresu: snezana.barkovic@elittepalic.rs. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koji ćete dobiti od Hotela. Nakon izvršene uplate dobićete potvrdu rezervacije.

Informacije: Broj jednokrevetnih soba je ograničen! Za sve dodatne informacije vezane za smeštaj, možete kontaktirati gospođu Snežanu Barković na telefone 024/753-245, 753-112 ili putem e-maila: snezana.barkovic@elittepalic.rs.

Hotel "Jezero"
[Hotel Jezero] [Hotel Jezero] [Hotel Jezero]
Hotel "Park"
[Hotel Park] [Hotel Park] [Hotel Park]

© 2014-2015.   7. simpozijum Hemija i zaštita životne sredine